Over ons

De liefde is ontstaan door deze auto’s jarenlang te hebben verkocht en door vele jaren sleutelervaring. Wij zijn een kleine groep mensen die ervoor zorgt dat deze unieke auto’s kunnen blijven rijden. Alles vanuit onze hobbymatige passie!

Helaas is de TVR fabriek in Engeland in 2007 gesloten en worden er geen nieuwe TVR’s meer geproduceerd. Ondanks dit gemis, blijft er een enorme behoefte aan deze geweldige auto’s. Mede dat heeft ons doen besluiten de juiste TVR ’s voor liefhebbers te zoeken, te gaan verkopen en onderhouden, nogmaals, vanuit hobbymatig oogpunt!

Het onderhoud kunnen wij uitvoeren vanwege onze jarenlange ervaring met deze auto’s. Speciaal gereedschap en kennis spelen een cruciale rol voor het juiste onderhoud aan uw TVR.

Omdat wij gek zijn van TVR, willen we anderen hiervan mee laten genieten. Er zijn intussen al heel veel TVR enthousiasten in Nederland. Het sluiten van de TVR fabriek heeft ervoor gezorgd dat de club alleen maar hechter is geworden. Zo heeft de TVR Car Club Holland een zeer groot aantal leden. Hiervoor worden spectaculaire meetings georganiseerd met als hoogtepunt de jaarlijkse TVR Continental Meeting op het circuit van Zolder te Belgi√ę. Voor verdere info: zie de clubsite¬†www.tvrcarclub.nl