Service

Voor al het onderhoud aan uw TVR kunt u bij ons terecht. Zowel mechanisch, als elektrisch verzorgen wij het nodige onderhoud. Ook kunnen wij alle TVR motoren onderhoud geven. Van de MG motoren, de Ford 4, 6 en 8 cilinder motoren, de Land Rover V8 krachtbronnen tot aan de laatste speciale AJP en Speed 6 motoren.

Ook schade aan chassis en body kunnen wij voor u repareren. Alle herstellingen doen wij in huis. Voor het spuitwerk van de TVR’s werken wij veel samen met een gerenommeerd schadebedrijf. Dit bedrijf beschikt over de speciale kennis welke noodzakelijk is voor het behandelen en overspuiten van polyester delen.

Daarnaast kunnen wij nagenoeg alle onderhouds, reparatie en modificatiewerkzaamheden aan uw geliefde TVR verrichten.

Bekijk en geniet van onderstaande foto’s.

 

 BODYWORK:

Wij hebben een chassis van een T350 vervangen en een nieuwe neus geplaatst aan de body. Een grote klus die we voor een klant hebben uitgevoerd.

 

Onderstaande TVR  kreeg in deze staat een nieuwe eigenaar, die echter vergaande aanpassingen aan interieur en exterieur wilde:

 

 

ENGINE:

Zeer recent hebben wij een TVR Speed Six motor compleet gereviseerd en gemodificeerd naar wensen van de klant.

  

 

 

INTERIOR:

Ook het vernieuwen van bekleding behoort tot de specialiteiten. Kwaliteit staat voorop!  Kleur en uitvoering op wens van de eigenaar.

OUD:

     

NIEUW:

 

 

TECHNICS:

Compleet RVS uitlaatsysteem uitgevoerd met race katalysatoren!